Kuvik-par_illat_Inecto

Illatok, illatok…

Ugye, hogy egy-egy illat mennyi emléket tud felidézni benned? Amint belélegzed tudod, hogyan érezted magad, hol voltál, kivel, és mit csináltál akkor, amikor legutóbb körülvett ez az illat?

Emlékeink elraktározásakor nagy szerepe van az illatoknak, ugyanúgy, mint evés közben, hiszen bedugult orral az ételek ízét is kevésbé tudod meghatározni. Sok mindent befolyásolnak, például a kismamákban felerősödik az anyai ösztön, amint megszagolják kisbabájukat.

Tudtad például, hogy a szaglóérzékelés és a szerelem érzet központja az agyban ugyanott található? Nem is gondolnánk, de első sorban szaglásunkra hagyatkozunk párválasztáskor.

szaglás_Illat_inecto

A bőrünkön található feromonok felkelthetik a vágyat egy másik ember iránt. Orrunkra hagyatkozva a számunkra legideálisabb párt, a tőlünk legkülönbözőbb genetikai állománnyal rendelkező egyedet találhatjuk meg. Orrunknak köszönhetően azt tartjuk a legvonzóbbnak, aki a legalkalmasabb lehet közös utódok nemzéséhez.

Félrevezethet még, ha fogamzásgátlót szedsz. Ebben az esetben ugyanis a tested úgy érzékeli, már terhes vagy, így pedig olyan emberekhez vonzódsz majd, akik a tiédhez hasonló génállománnyal rendelkeznek, ez pedig hosszú távú kapcsolathoz nem a legmegfelelőbb.

Illat_Inecto

Ne félj, azért nem kell minden illatosított kozmetikumról lemondanod! Az Inecto termékeinek kellemes, kicsit sem hivalkodó illata nem nyomja el bőröd természetes illatát, főként mivel 90%-ban természetes összetevőkből állnak. Mind hajad ápolására, fürdéshez és testápoláshoz is választhatsz magadnak a kókuszos és argános illatok közül. Garantáltan imádni fogod te is, és mindenki, aki mellett elhaladsz.


Post Author: blog_admin