Coconut_hidratáló_krém_Inecto

Szépségápolási tippek őszre

Nagyon hirtelen köszöntött be az ősz idén, amire sem a szervezetünk, de a bőrünk, hajunk sem volt felkészülve. A nyár elmúltával teljesen már szépségápolási termékekre, kozmetikumokra szükséges ilyenkor váltani. Ilyenkor előtérbe kerülnek, a zsírosabb, testesebb testápolók, arckrémek, a kezünk érzékeny bőrére is sokkal több figyelmet kell fordítani. Alább összeszedtünk pár tipped Számodra, amire szerintünk érdemes odafigyelni a hideg idő beköszöntével.

Vigyázz a forró fürdőkkel!

Bár kevés annál jobb érzés van, mint amikor kint esik az eső, fúj a szél, és egyébként is nagyon hideg van, te pedig egy kád forró fürdőben pancsolsz, azért vigyázz. A forró víz nagyon könnyen kiszáríthatja a bőröd, amely fájni, viszketni fog. Természetesen nem azt javasoljuk, hogy mondj le erről a szuperül pihentető, lazító tevékenységről, viszont érdemes már fürdés közben gondoskodni a bőr védelméről. Használj egy jó krémtusfürdőt, amely inkább hidratálja nem pedig szárítja az ilyenkor amúgy is igénybe vett bőröd.

Inecto Naturals Coconut krémtusfürdő

ArganBathandShower_Inecto

Hidratálás, hidratálás, hidratálás!

Ha éppen nem lenne kéznél, ideje beszerezni egy gazdag textúrájú, de mégis könnyen beszívódó hidratáló krémet. A tavasszal, nyáron használatos testápoló ilyenkor ugyanis kevés lehet az egyébként is érzékenyebb, kiszáradásra hajlamos bőrűeknél. Érdemes rögtön fürdés után, vagy közvetlenül lefekvés előtt bevetni a „nagyágyút”, hogy reggel pihe-puha bőrrel ébredjél fel.

Extra tipp! Ha extra sima talpat szeretnél, kend be gazdagon egy jó hidratáló krémmel, és húzz fel éjszakára egy puha pamutzoknit!

Coconut_MoistureCream_Inecto

Hajcihő

Míg nyáron a védelemre kellett a hangsúlyt fektetni a hajápolás téren, ősszel inkább a táplálásra és regenerálásra kell koncentrálni. Hajmosás előtt oszlass el a hajadon egy kevés szőlőmag – vagy kókuszolajat. Szeles időben ugyanis a hajszálak és a fejbőr könnyen kiszárad, így szüksége van a plusz hidratálásra. Hetente legalább egyszer érdemes bevetni egy gazdag, tápláló hajpakolást is. Az ősz beköszöntével a fodrászunkat is érdemes felkeresni, hogy megszabadítson a nyári, erős UV sugárzásoktól károsodott hajvégeinktől. Ezzel a hajhagymák is felfrissülnek, gyorsabban fog nőni és regenerálódni a hajkoronánk.

Argan Hair Repair Treatment_Inecto

Coconut Hair Treatment_Inecto

Kezeket fel!

A hideg, szeles idő nemcsak a hajat, de a kezek vékony bőrét sem kíméli. A legjobb, ha legalább kettő kézkrémet használunk egyszerre: egy az éjjeliszekrényre/munkahelyre, egy pedig a kéztáskába, így biztosan mindig kéznél lesz, ha szükségünk van rá. 🙂

Coconut_Hand&NailCream_Inecto

Argan_HandandNail_Inecto


Post Author: blog_admin