Inecto_Állatkert_01

Az állatoknak is szükségük van szórakozásra!

Pihenésre, kikapcsolódásra, szórakozásra minden embernek szüksége van. Hisz’ milyen lenne a világ, ha csak dolgozni járnánk és aludnánk? Mint nekünk, az állatoknak is kell a társaság, a szórakozás, hogy lekössék a figyelmüket valamivel, szórakoztassák magukat. Az állatkertben élő állatok számára pedig ez az állítás különösen igaz.

Környezetgazdagításnak nevezik az állatkertészek, amikor az állatok számára olyan elfoglaltságot is biztosító tárgyakat, elemeket helyeznek ki az állatkerti kifutóba, amelyek izgalmasabbá, érdekesebbé, tevékenyebbé varázsolják mindennapjaikat. Bár az állatok fő szükségletei – megfelelő élelem, biztonságos környezet, állatorvosi ellátás – egyébként is biztosítva vannak, de emellett szükségük van elfoglaltságra is. A természetes élőhelyükön pl. sokat kell „dolgozniuk” a táplálék megszerzéséért, vagy az ellenségek elkerüléséért, az állatkertben az ezekre a tevékenységekre fordítandó energiák bent ragadnak, nem használódnak fel. Az állatok unatkozhatnak, ellustulnak, apatikussá válhatnak.

ZOO_7680

Különösen az intelligensebb állatok esetében jelenthet ez veszélyt, számukra nagyon fontos, hogy megfelelő „szórakozásuk” is legyen a kifutóban. Erre a célra szolgálnak az állati játékok, aminek nem csak maguk az állatok örülnek, hanem a látogatók is, hiszen így tevékeny, mozgékony, aktív kedvenceik látványában gyönyörködhetnek.

ZOO_8724

Az Inecto Naturals Magyarország kiemelten fontosnak tartja az állatok jólétét, így egy két hónapos kampány keretében együttműködve az Alapítvány a Budapesti Állatkertért civil szervezettel gyűjtést kezdeményez, hogy Asha és AnnaHanna se maradjon játék nélkül!

fb hirdetés04

Mindenki, aki 2016. október 1. és november 30. között legalább 2 db Inecto Naturals terméket vásárol bármelyik magyarországi dm, Rossmann, Tesco, Auchan üzletben (vagy rendel a www.takemeshop.hu webshopból) és regisztrál nevével, e-mail címével és a vásárlást igazoló nyugta AP kódjával a www.inecto.hu/nyeremenyjatek oldalon automatikusan 150 Ft-tal támogatja ezt a nemes ügyet, ráadásul értékes nyeremények várnak rá!

A játék fődíja egy 8 hüvelykes Lenovo Yoga Tab 3, amely a táblagépek használatának teljesen új dimenzióját nyújtja. A hihetetlen multimédiás élményen és az extra hosszú, akár 18 órás akkumulátor-üzemidőn túl, a Yoga Tab 3 leginnovatívabb tulajdonsága a 180 fokban forgatható kamera, amellyel jobb fotókat és szelfiket készíthetünk, vagy növelhetjük a Skype beszélgetéseink minőségét.

Fődíj_LenovoYOGA Tab 3

Egy másik szerencsés játékos eltölthet másodmagával 3 nap/2 éjszakát a festői Hotel Vécsecity**** kastélyszállóban, ahol számtalan program és pihenési lehetőség vár minden kedves vendéget. Maga a kastélyhotel is páratlan élményeket nyújt, és a szórakozási, pihenési lehetőségek tárháza is igen széles.

Hotel Vécsecity

Ha régóta álmodozol egy olyan hajegyenesítőről, amely egész napon át tartó frizurát biztosít. akkor a Remington PROluxe hajsimítónak biztos örülnél! Az intelligens OPTIheat technológiának köszönhetően szupertartós frizurákat kreálhatunk; a végeredmény pedig varázslatosan gyönyörű, egészséges haj!

Remington-PROluxe-hajsimito

Az alábbi nyereményeken kívül még gazdáit keresi 10 db két főre szóló belépő a Budapesti Állatkertbe és 5 db 10 000 Ft értékű Inecto Naturals szépségápolási csomag is!

Segíts, hogy segíthessünk, dobjuk fel együtt közösen a Budapesti Állatkert lakóinak (amúgy sem rossz) kedvét!

A promócióval kapcsolatosan további információ a www.inecto.hu/nyeremenyjatek oldalon található.

Az Inecto Naturals vegán és állatkísérlet-mentes haj, -és testápolási termékei elérhetőek a dm, Rossmann, Auchan és Tesco üzletekben és a TakemeShop.hu webáruházban.


Post Author: blog_admin