könyves

5 érv az Inecto Naturals termékek mellett

Az alábbi cikkben összegyűjtöttünk 5 érvet, miért érdemes Inecto Naturals termékek mellett döntened.

 

Mert kiváló minőségű

A felhasznált összetevőink 90%-a természetes eredetű, és a bennük található kókusz, -és argánolaj 100%-ban organikus eredetű. Ráadásul ezek az organikus olajak fenntartható forrásból származnak, természetesen és jótékony hatással vannak a bőrödre és hajadra.

Mert állatkísérlet-mentes

Nagyon szeretjük az állatokat, legyen szőrös, pikkelyes vagy tollas, így eszünkben se jut kísérletezni rajtuk! Sőt, próbálunk inkább segíteni nekik, ezért is gyűjtöttünk össze közel 350 000 Ft-ot egy négy hónapos kampány keretében a Noé Állatotthon lakói számára!

Mert nem csak hogy állatkísérlet-mentes márka, de vegán is

Az Inecto Naturals termékek nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt. Vonatkozik ez a bennük található allantoin vagy glicerin összetevőkre is!

coconut_csalad

Mert finom illatuknak és vonzó, modern csomagolásuk mellett a hatásuk is szuper

A kókuszimádók kedvence lehet a Coconut család, amely egyaránt tartalmaz haj,- (sampon, kondicionáló,hajolaj, pakolás) és testápolási termékeket (kézkrém, testápoló, tusfürdő, hidratáló krém). Ha kedveled a parfümösebb, karakteresebb illatokat, akkor feltétlenül próbáld ki az organikus argánolajjal dúsított Argan családot. Száraz haj, vagy bőr esetén pedig feltétlenül ki kell próbálni, mert illatuk mellett a hatásuk is szuper!

argan_csalad

Kedvező ár

A hasonló tulajdonságokkal bíró márkák termékek általában elég drágák. Az Inecto Naturals termékek viszont a konkurenciához képest nagyon pénztárcabarát alternatíva, hiszen áruházlánctól függően pl. az 500 ml-es sampon 1000-1100 Ft, míg a legtöbb testápolási termék 700-900 Ft körül mozog.

+ 1 indok: Széles körben elérhető, nem csak webshopban

Az Inecto termékeket megtalálod az Auchan, Tesco, dm és Rossmann polcain és a TakemeShop.hu webáruházából is megrendelheted. Így nem kell messzire menned, ha be szeretnéd szerezni kedvenc Inecto termékedet! 🙂


Post Author: blog_admin