nyári frizura

Frizura tippek nyárra

Bár ez a nyár eddig nem tűnt túl forrónak, azért szerencsére voltak melegebb, „strandolós, medence mellett pihenős” napok. A hosszú hajú lányok tudhatják igazán, mennyire is tud melegíteni egy dúsabb sörény ilyenkor. A copf kézenfekvőnek tűnik ilyenkor, de most szeretnénk bemutatni pár könnyen elkészíthető frizurát, amely nagy melegben (de igazából bármikor) praktikus és jól mutat.

Dús copf

nyári_frizura_Inecto

Ki mondta, hogy a lófarok unalmas? Az alábbi frizura pár perc alatt könnyen elkészíthető, mutatós, mégse melegíti a nagy lobonc a hatunkat. 🙂

Készíts egy sima copfot a fejed közepén, majd válaszd ketté, és csippents bele 1 vagy 2 apró hajcsipeszt. A hajad alsó részéről válasz le egy vastagabb tincset és tekerd körbe vele a hajadat a gumizott résznél, majd tűzd meg egy hullámcsattal.

Fonat kétféleképpen

Nyári_frizura_02_Inecto

Az alábbi frizurához készíts egy oldalfonatot, amely nagyjából a füled vonaláig tartson, itt rögzítsd egy gumival a végeredményt. Attól függően folytasd, hogy inkább kontyot szeretnél vagy lógva hagyod, mindenesetre dobd fel egy szép csattal a végeredményt!

Fonat csavarral

nyári_frizura_03_Inecto

Ezt a fonatot már kicsit bonyolultabb elkészíteni, de egy kis gyakorlás után könnyű belejönni, viszont a végeredmény nagyon csinos lesz. Masni helyett akár virágot is tehetsz a fonatba, akkor lesz igazán nyárias a frizura.

Tarkó fonat

nyári_frizura_05_Inecto

Az alábbi fonat az abszolút nyári kedvencünk látványossága és könnyen elkészíthetősége miatt. A trükkje abban rejlik, hogy hajtsd előre a fejed és a tarkódtól kezdd el fonni a hajad, rögzítsd majd készíts belőle egy kontyot a fejed tetején. Igazán praktikus, mégis jól néz ki!

Ne feledd, egyik frizura sem mutat szépen, ha hajad töredezett, száraz! Különösen a nyári hónapokban használj mindig pakolást, mert nyáron különösen igényli az extra hidratálást és törődést!


Post Author: blog_admin