Inecto_nyári_testápolás

Testápolás nyáron

Nyáron legalább olyan fontos a testápolás, mint télen, akkor a hideg, a forróságban pedig a napi többször zuhanyzás, a napsütés vagy akár a strand klóros vize szárítja ki a bőrünket. Azt pedig biztosan Te sem szeretnéd, hogy a szoknya vagy rövidnadrág alól egy berepedezett, száraz bőrű láb villanjon ki.

 

Milyen legyen egy jó nyári testápoló?

Nyárra talán nehezebb is megtalálni a megfelelő testápolót, mint a téli időszakra. Sokkal több igénynek kell ugyanis ekkor megfelelni: legyen könnyű állagú, hogy ne hagyjon ragacsos érzést maga után, fontos a kellemes, ugyanakkor nem tolakodó illat, és nem utolsó sorban hidratáljon, mivel elsősorban emiatt kenjük magunkra a testápolókat. Elsőre elég lehetetlennek hangzik, igaz?

Tipp! Ha nem szeretsz nyáron száraz bőrre testápolózni, fogd meg a szokásos testápolódat és a tusfürdő vagy szappan használata után kend be magad vele, majd mosd le. A hidratáló hatását így is érezni fogod!

Megtalálni a tökéleteset? Nem lehetetlen!

Ha testápolót keresel nyárra, keresd a „lotion” kifejezést a csomagoláson, ezek lágyabb, könnyedebb formulát tartalmazó testápolókat jelentenek, míg a „cream” inkább testesebb, sűrűbb inkább téli termékek. A testvajakat, bármennyire is szereted, el kell felejtened nyáron, mert testesebb, sűrűbb állaguk miatt inkább az őszi-téli időszakra illenek. Illat tekintetében válassz valami olyat, ami első szippantás alapján nem lesz túl sok, vagy erőteljes. Ha szereted a kókuszos dolgokat, akkor nyáron nyugodtan helyezd előtérbe, de lehetőleg olyan mellett dönts, amely tartalmaz kókuszolajat (kozmetikumokban Cocos Nucifera (Coconut) oil néven keresd), nem pedig csak a hozzáadott parfüm biztosítja a termék finom illatát. Az Inecto Naturals Coconut testápoló magában hordozza ezeket a szuper tulajdonságokat, így tökéletes választás lehet nyári testápolónak.

Tipp! Ha extra kényeztetésre vágysz, használd együtt az Inecto Coconut kényeztető krémtusfürdővel, és garantáltan lemondhatsz a száraz bőr problémáról!


Post Author: blog_admin