Noé_Inecto_Magyarország_segítő_délután_csapat

Az Inecto Magyarország csapata munkába állt a Noé Állatotthonban

Az Inecto Magyarország kicsiny, de annál lelkesebb csapata május 15-én segítő délutánra érkezett a Noé Állatotthonba. Az idő szerencsére kedvezett a segíteni vágyó társaságnak, akik alig várták, hogy megkezdhessék a munkájukat.

Rengeteg feladat váratott magára, kennel takarítás, söprés, pakolás, etetés, sétáltatás. De a 7 fős csapat nem rettent meg még a kevésbé „tiszta” feladatoktól sem. Így Tibor és Attila sales managerek teljesen természetesen és nyugalommal takarították ki Amálka, a ló lakhelyét, amit az állat egy-egy puszival meg is köszönt nekik.

„Imádom az állatokat, otthon is van több tengeri malacunk és egy kutyánk, Mogyoró, így nagyon szívesen jöttem segíteni” – meséli Tibor.

Noé_Inecto_Magyarország_segítő_délután_Attila

Volt, akinek hálásabb feladat jutott, és takarítás közben össze is tudott barátkozni a kennel lakójával. Így kötött barátságot Zsuzsa és Szuflé, a 10 éves barna-fehér foxi keverék kan kutyus.

„Nekem sajnos nincsen állatom, mert egy kicsiny panelban lakom párommal. Ő pedig egy apróbb szőrgombócot sem bírna elviselni a lakásban. Ennek ellenére viszont nagyon szeretem az állatokat, így nagyon örültem, hogy ki tudtunk jönni kicsit segíteni a Noésoknak. Ők nagyon hálásak a segítségért, nekünk pedig jó csapatépítő program, és szuper érzés segíteni az állatoknak is.” – nyilatkozza Zsuzsa, az Inecto Naturals junior termékmenedzsere.

Noé_Inecto_Magyarország_segítő_délután_Zsuzsi

A személyes segítésen kívül az Inecto Magyarország május 1. és augusztus 31-e minden eladott termék után 7 Ft-al a Noé Állatmenhelyet támogatja. Már a kampány első hónapjában 16 024 db Inecto termék került értékesítésre.

Noé_Inecto_Magyarország_segítő_délután_Kati

„Nagyon örülünk a közös munkának, hálásak vagyunk az Inecto csapatnak! Nagyon reméljük minél több terméket sikerül még eladniuk, mert az otthonban nagy szükségünk van minden egyes forintra. És mit is mondhatnék még? Szeretettel várjuk vissza őket!” – nyilatkozza Schneider Kinga, a Noé Állatotthon szóvivője.

Noé_Inecto_Magyarország_segítő_délután_csapat

Az Inecto Magyarország és a Noé Állatmenhely az ott lakó állatok nevében is köszöni szépen minden Inecto vásárlónak az eddigi támogatást!


Post Author: blog_admin